Prijzen fotoshoot

Fotoreportage?

JuSt Pictures biedt fotoreportages aan voor particulier en bedrijf. De invulling van een fotoshoot is deels afhankelijk van het gekozen pakket; voor het kleine pakket is ongeveer drie kwartier tot een uur gereserveerd, welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor een serie portret foto’s en een paar actie foto’s. Voor het grote pakket is rond de twee uur gereserveerd waardoor er tot in detail aan uw wensen kan worden voldaan voor een volledige serie.

JuSt pictures hanteert de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de fotografenfederatie, deze zijn hier te lezen.

 

Prijzen particulier
Voor gebruik in de privé-sfeer, zoals doorsturen naar familie via email of facebook of delen op een forum. Deze foto’s mogen niet gebruikt worden voor promotie van bedrijf of vereniging, hiervoor dient u een commerciële fotoshoot af te nemen. Indien u het grote bestand besteld, krijg u hier de kleine versie gratis bij. Deze heeft al het ideale formaat voor delen via internet. Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend- of reiskosten.

Pakketten
Klein: €75 (+/- 1 uur)
10-15 digitale foto’s, klein en groot

Groot: €125 (+/- 2 uur)
25-35 digitale foto’s, klein en groot

De foto’s zijn te selecteren via een persoonlijke pagina, hier kunnen eventueel ook extra foto’s bij worden besteld.

 

Prijzen commercieel
Uw bedrijf promoten begint met een mooie foto, fotoshoots worden op maat gemaakt om zo het beste aan te sluiten bij uw bedrijf en uitstraling. Het is ook mogelijk websites, flyers of visite kaartjes te laten ontwerpen door JuSt Pictures.
Neem contact op voor alle mogelijkheden en prijzen.

 

Nabestellen

LijstenHet is mogelijk foto’s zowel digitaal als analoog na te bestellen . Afdrukken worden gemaakt bij een professioneel fotolaboratorium en naar u verzonden in een stevige kartonnen enveloppe.

Foto’s gemaakt bij evenementen kunt u nabestellen via Oypo.nl

Digitale bestanden
Met logo, Klein : €2,50
Zonder logo, Groot : €10,00

Afdrukken
10×15: €1,50
15×22: €4,-
20×30: €7,50
30×45: €10
40×60: €20

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend- of reiskosten.

Voor een volledige prijslijst, kunt u contact opnemen via email.

 

 

Prive vs Commercieel

Wanneer is iets prive en wanneer is iets commercieel, dat blijft een lastige vraag. Een bedrijf dat foto’s op zijn website plaatst gebruikt deze commercieel, maar geldt dit ook voor het plaatsen van een foto op een familiewebsite (blog, facebook, ed). Ik trek hierin de lijn door te ‘vragen ‘wordt er (indirect) geld verdient met deze foto?’. Als je deze vraag met ‘ja’ kan beantwoorden dan geldt het als commercieel gebruik.

Een foto gebruiken voor de verkoop van een paard is commercieel, een foto gebruiken om de wereld te laten zien hoe lief jij je paard vind is prive.

Een foto gebruiken voor het promoten van je bedrijf, hoe klein ook, is commercieel, een foto gebruiken om vrienden mee te laten genieten van een evenement is prive.

Foto’s publiceren in een (digitaal)magazine is, ook al wordt er geen geld mee verdient, altijd commercieel. In overleg is het wel mogelijk voor non-profit organisaties een gereduceerd tarief te rekenen voor publicaties.